Kryssningen :)

I fredags bar det av tillsammans med Ammi och Linda till stockholm för att åka en sväng med Cinderella. Det var nog det roligaste som hänt på länge!!

Fredagen började med att vi möttes upp nere på stan för lite frukost och en mini-shopping-runda. Vid kvart i ett begav vi oss till buss-stationen för att invänta viking-bussen. Jag är inte mycket för att åka buss en längre sträcka, det blir varmt, luktar svett, alla pratar i munnen på varandra och man trängs med alla möjliga människor. Inte så trevligt! Men när man har något roligt att se fram emot så står man ut! Väl framme i Stockholm tog vi en promenad till en krog där vi käkade lite mat, den maten var efterlängtat! Vi var rätt hungriga alla tre :)










Strax innan vi skulle kliva på båten kom det fram några killar till oss, de ville gärna ha med oss på deras kort. Ja ja, varför inte?! Ena killen, inte den snyggaste vi sett, hoppades på att vi skulle ses på båten. Jag som har en förmåga att slänga lite konstiga kommentarer sa: *Vi ses sen! Man brukar iallafall säga så men det gör man inte!* Det blev tydligen kvällens kommentar sen till alla karlar som var lite för på.

Jag fick även en rolig dans uppkallad efter mig; The J-danze...untz untz untz...hahhahaha :D Sen så började söta Linda köra...ice ice baby...på fyllan!!! Det var oxå en väldigt fin dans ;) Ammis underbara kommentar; Men guuh vilken attityyyd...fick många att fundera lite ;P hahaha! 







Festen varade tills åtta på morgonen och vi hann träffa många trevliga människor :) Vi sov till tolv sen var det dags igen, snacka om att man var sliten på lördag kvällen, hela söndagen och även idag känner man sig inte allt för pigg. Aldrig mer kryssning säger man nu, men när det är dags igen så är man lika laddad då :)

Tack brudar för en förbannat rolig helg!!!!










Jo just det ja. Sen var det ju det där med vem som skulle slockna först. Vi gjorde upp tillsammans att den som somnar först ska vi skriva tönt i skallen på och sen ta lite fina kort!

Så LP du blev tönten den här kryssningen ;) hahahhahaa
Vi hittade henne sovande i hytten vid halv fyra tiden, men hon skulle inte få sova än nej. Så vi skrev tönt i pannan, tog lite kort och sen väckte vi henne. När vi frågade: Sover du Linda. Sa hon: Vem sover?! Hahahaha hon är rolig hon :D Vi släpade upp henne och hon hängde på igen :)



Kommentarer
Postat av: Ammiiiii

Hahah ja det va en jävla lyckad kryss även fast dom snodde vårat för-krök! Men kul kul kul hade jag iaf :) säger bara två saker...untz untz untz HAJK!!!! hahahahahahahhahahahah

2010-04-27 @ 06:35:17
Postat av: BL

efter räääägn kommer solsken........

jävligt skoj va det :)

2010-04-27 @ 15:24:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0