*Pust*

Jag har fått många roliga saker nu när jag fyllt år:


* Sladdlös dammsugar
* Ny kaffekokare
* Presentkort på skor
* Fina coctailglas
* Röd burk med puder för håret
* Vin
* Sprit
* En picknick väska med massa roligt i :)
* Partybubbel, bakispiller och mingelchoklad
* Trisslotter
* Blommor




Även fast helgen har varit välidgt rolig och fartfylld så måste jag ändå säga att det är skönt att den är över :P
Hade mycket folk här i fredags och mycket folk innebär mycket städning dagen efter.
Att ha folk här är kul men det är inte lika kul att ta hand om allt efteråt!
Det är alltid så när man ska ha gäster att får man städa som en galning innan och som en idiot dagen efter, inte så kul!!!
Men det ÄR kul med gäster, men eftersom man kan förfesta tillsammans borde man inte kunna efterstäda tillsammans också?! ha ha ha



I söndags kom min mamma, hennes sambo och min bror hit. Jag bjöd på middag och jag fick presenter av dem. Sen fick mamma lite presenter av oss eftersom det var morsdag. Det var mycket trevligt att ha dem här!

Nu idag så är det dags för mig att ta en tripp till Västerås. Min syrras son fyller 2år!!! Det måste ju självklart firas med fika och presenter!!! Undrar vad man ska köpa? Något bra hittar jag säkert på :) 

Men nu...dags att dra ner på stan!






På återseende....




Vad är det för en dag?




JO DET ÄR MIN FÖDELSEDAG :D
Grattis till mig ;)


Nu ska här städas, tvättas och fixas inför fredag...vilket härligt födelsedagsmys :P


Men senare idag blir det mat på stan och ikväll bio, Prince of Persia, med sambon :)
Fick dessutom presentkort på Deichmann-skor av honom!!! Lovely <3 !!! Ingen kvinna kan ha för många skor ;)


Sen imorgon blir det bio igen, Sex and The City 2, med Maria :)




Ja må ja leva :)

På onsdag blir jag ett år äldre och vilket även innefattar ett år visare, klokare och mognare....hahaha NOT!!!!
Jag kommer alltid vara den spralliga filur jag är, inte ens åren som passerar kan påverka det!!!
Visst så blir man säkert lite klokare med åren, men det blir man även av alla bra erfarenheter och alla misstag som man gör :P Så jag är väldigt vis mina vänner ;P ha ha ha

Första tanken som slog mig angående min födelsedag var att jag INTE skulle ha någon fest och inte ville firas!
Men med tanke på allt roligt folk man kan bjuda, allt gott man kan äta och ALLA ;) presenter som man får så ändrade jag min tanke och nu ska här firas!!!!




Ja må ja leva.... :D


En liten roadtrip!

Igår blev det en spontan och rolig liten tripp till Norrköping...

Jag skjutsade Micke till jobbet halv åtta, sen åkte jag och tankade bilen. Därefter fick jag för mig att den var lite smutsig så jag begav mig mot ÖB för att tvätta rent "den svarta pärlan". Det var så vackert väder, solen sken och det var riktigt varmt. Gick en stund nere på stan, hade lite ärenden på clas olhsson. Där inne fick jag för mig att jag ville åka någonstans, messade Ullis för jag visste att hon var ledig. Vi bestämde att vi skulle ta en tripp till Norrköping och självklart så cabbade vi hela vägen dit, otroligt att man inte blev förkyld av stormen hahaha.

Först när vi kom fram i Nörrköpning så åkte vi liiiite fel och blev tvungna att be om vägbeskrivning till Lindö inne på en OK-mack. Killen som hjälpte oss har gett oss ett roligt minne, i var och varannan mening påpekade han " Ni ska inte svänga av mot flygplatsen". Men herregud vi skulle inte dit!!! Vi skulle till Lindö!!! HA HA HA :-D
Vi gled runt i The Big City och jag blev helt förvirrad av alla smågator, spårvagnar och bilar samt allt folk som var överallt!!! Vi stannade ett tag på en grusparkering i, vad som måste vara N-köpings Gettho, där fanns BARA orginal så jag och Ullis hade mycket att titta på och fick många glada skratt hahaha.

Vi hälsade på Armani på jobbet och när han slutat så begav vi oss alla till Lindö för att käka. Det var en himla fin plats, påminde lite om Sundbyholm. En litet hamnställe med en trevlig grill. Där käkade vi kebab tallrik med tzatziki, sen klagade Ullis hela vägen hem på sin egen andedräkt hahahaha :-D

För att hitta därifrån till motorvägen tog Armani ledningen på sin hoj, en kawasaki ninja. Han ledde oss hela vägen till Bauhaus, där sa vi hejdå till våran guide för resten av vägen hittade vi själva.

Sammanfattningsvis så blev det en lyckad dag i den trevliga men gnälliga staden Norrköpning! ;-)

Tack Ullis för en rolig roadtrip, det måste vi snart göra om!!!


Sommartider hey hey :)

Efterlängtade värme!!! Helt underbart!!! Nu har alla vinterkläderna plockats undan och fram har istället vårjackor och älskade skinnjackan kommit!!! Vinterskorna har bytits ut mot ballerina, pumps och tygskor!!!

Idag var jag på stan och shoppade en ny parfym (HugoBoss Femme), hårfärg, mascara och två par solglasögon. Nu kan man ju undra vad jag ska med två stycken till?!?!? Men jag matchar dom till kläderna precis som jag gör med skor :P Så när jag hade dom framför mig kunde jag inte välja utan tog båda två :) Typiskt mig!! :)







Favoriten från idag!!!








Samligen börjar växa :) Nu saknas det bara ett par vita ;)











Jag har mycket att se fram emot!!! Kul kul kul...

Semestern startar vecka 27 och planeringen av vad som skall ske har redan påbörjats!!! Något som är säkert är att vi kickar igång den med en kryssning med Cinderella den 3e Juli!! Ska bli sjukt kul!!! Då blir det party på däck all night looong ;) Sugen på att kryssa du med? Då vet du vilket datum som gäller om du vill festa järnet :P
Men nog om det...



I slutet på den här månaden så vankas det storfest, JAG fyller nämligen år!!! 25 rent av sagt och det måste ju firas på bästa sätt!! Så inbjudningarna har redan börjat spridas och jag hoppas så många som möjligt av mina nära och kära kan komma!!!! Jag räknar med att kvällen kommer bli ett fantastiskt minne resten av livet!!!
Ja ja ja...



RSS 2.0